Parterapi silkeborg. Parsamtaler / parterapi

Unik og dynamisk parterapi i Silkeborg med Maggi & Morten

Parterapi silkeborg

Når du siger sådan …, skal det så forstås på den måde osv. Parterapi og individuel terapi er dedikeret hjælp til dig, men kræver også noget af dig. I kan derudover læse noget om kapper. Det er en af de mest effektive måder at pleje sit parforhold på. Hvis symptomerne kunne løses i den første psykologsamtale, så havde du formentlig fundet løsningen selv. Hvis I har svært ved at bryde jeres mønstre og vaner, kan parterapi være en stor hjælp. Mangelfulde sproglige færdigheder kan også vise sig som upræcis og flertydig kommunikation, der kan føre til misforståelser og fejltolkninger.

Nächster

Terapi Silkeborg

Parterapi silkeborg

I ethvert parforhold vil der være perioder med konflikter, følelsesmæssig afstand, ensomhed eller tvivl. Jeg er resultatorienteret i forhold til at hjælpe dig, med de udfordringer som du har. Du er velkommen hos Maggi og Morten. Når de sproglige evner, ikke er tilstrækkelige til at korrigere den anden. Herudover har jeg en betydelig livserfaring, både som akademiker og håndværker. Eller også har I helt andre overvejelser, som I gerne vil have hjælp til via parterapi. Det var herligt at blev mindet om, at vi altid har valg og at vi selv er herre over den måde vi betragter livet på, vælger at agere i verden og reagerer på det som sker omkring os.

Nächster

Find parterapeut i midtjylland og Århus

Parterapi silkeborg

Du er kun forpligtet over for dig selv. Par tjek Du får tjekket din bil et par gange om året. Perspektivet er afgørende for jeres standpunkt. De gange vi arbejder med kreativt udtryk, bliver responsen fra mig kortere, men til gengæld bliver der en længere periode til selvfordybelse i drømmen. I kan som par ikke komme i parterapi, hvis den ene part ikke vil - for det kræver to at skabe og vedligeholde et godt parforhold, og parterapien kræver noget af jer begge to. Her på siden har vi samlet en bred liste med dygtige parterapeuter i Silkeborg, der kan hjælper jer med at få forholdet på ret køl. Jeg har arbejdet som parterapeut siden 2009 - se mere om min.

Nächster

Parsamtaler / parterapi

Parterapi silkeborg

Det skal dog understreges at parterapi ikke løser selve problemet, men det kan få jer til at se tingene i et nyt perspektiv - og det kan betyde at I selv bliver i stand til at løse problemerne fremadrettet. Her tager vi udgangspunkt i en eller flere af dine drømme og lader dem udpege de områder i dit liv, der har brug for opmærksomhed - det gælder både vanskeligheder og ressourcer. Mortens kontaktoplysninger finder du Kvinden kontakter Maggi på 40426411 for en tid. Parterapi er også for par, som er skilt og evt. Kontakt mig, hvis du er interesseret i at gå i drømmegruppe - så starter vi op, så snart der er tre deltagere. Kærlig selvkonfrontation Selvudvikling inkluderer konfrontation med de sider af os selv, som spærrer for vores udfoldelse.

Nächster

Parterapi i Aarhus go Skanderborg

Parterapi silkeborg

Hver deltager har en ny drøm med hver gang, og vi bruger cirka en halv time på hver drøm. Det kan være alt fra at overraske din partner med et lille arrangement, noget pænt tøj - også selv om I ikke skal ud eller måske noget helt andet. Det er helt naturlige menneskelige mekanismer, der går i gang når vi prøver at beskytte os selv fra omverdenen. Vi er alle autoriseret af Psykolognævnet og medlem af Dansk Psykolog Forening. Forventnings-afklaring: Den første samtale går almindeligvis med, at få et overblik over dine problemer, og hvordan der kan arbejdes med problemerne.

Nächster

Unik og dynamisk parterapi i Silkeborg med Maggi & Morten

Parterapi silkeborg

Klinikken har endvidere et samarbejde med Silkeborg kommune i forhold til psykologhjælp til ansatte i Silkeborg kommune samt omkring gruppeundervisning til unge med depression. Når man skal have parterapi, er det vigtigt at finde den helt rigtige parterapeut, som begge parter føler sig fortrolige med. Du får også hjælp til at udvikle de kompetencer som du skal bruge for, at klare dine problemer. Du må vurdere, om de sproglige færdigheder er tilstrækkelige, i forhold til den aktuelle drøftelse. Med parterapi genfinder I kærligheden og nærværet i jeres parforhold I en travl hverdag kan det være svært at nå det hele, og parforholdet bliver derfor ofte forsømt. Og det gælder uanset, om det er din krop eller dine følelser, der kalder på hjælp - eller begge på én gang.

Nächster

MidtbyPsykologerne

Parterapi silkeborg

For nogle par kan det være en svær øvelse pludselig at skulle ændre samtaletype fra overvejende sandhedssamtaler til at begynde at have perspektivsamtaler. Klinikken er tilknyttet forskellige forsikringsselskaber og Danmark. Vi har stor respekt for det enkelte individ og de problemstillinger, du ønsker bearbejdet. Har du en uoverensstemmelse med en anden, så skal i kunne tale sammen for, at kunne løse udfordringen. Selve indgangsvinklen til denne samtale — som nok bedre kan betegnes som en diskussion — er at du har ret og din partner har uret, og det drejer sig derfor for dig om at argumentere for dit standpunkt således at modparten til sidst ændre mening eller holdning.

Nächster

Parsamtaler / parterapi

Parterapi silkeborg

For alle parforhold har problemer. Når det er sagt, så kan parterapi meget vel være det, der bringer liv og glæde ind i jeres forhold igen. Og at konfrontere sig selv kræver selvomsorg og omhu. Jeg har modtaget undervisning i drømmetydning af blandt andre: Jens Enemark Ellen Enemark Gunhild Noltensmeier Ole Lauritsen Individuel drømmetydning I stedet for at gå i en drømmegruppe, kan du også arbejde individuelt med dine drømme hos mig. Det er selvfølgelig et stor udfordring for parforholdet og fællesskabfølelsen. Med andre ord er det bevidsthed på, hvordan jeres parforhold fungerer, der gør forskellen.

Nächster