Kino næstved. Restaurant i Næstved for hele familien

BIOGRAFER

Kino næstved

Det kan betyde at fremragende, men meget smalle film ikke finder vej til vores biografer, men måske i stedet bliver vist i små Art biografer eller på filmfestivaler. Vi forventer at du er loyal, pålidelig, ansvarlig og viser initiativ. Biografer over hele landet aflyser forestillinger de næste 14 dage som følge af regeringens nye tiltag for at stande Corona-smitten i Danmark. Ved indløsning af gavebilletter, gælder rabatten ikke på eventuelle filmtillæg. Her finder du alle de store premierefilm for både børn og voksne, ligesom biografen ofte afholder forpremierer og særarrangementer. Den excentriske privatdetektiv Benoit Blanc Daniel Craig sættes på sagen, og han briger stille og roligt familiens skeletter ud af skabet.

Nächster

Peppes Restaurant, Næstved

Kino næstved

Læs mere om vores: Vi sørger for den bedste aften — Restaurant ilden i Næstved På Restaurant Ilden Næstved vil vi altid gøre vores ypperste for, I kan nyde en hyggelig aften i en afslappet atmosfære. Restauranten har den ideelle beliggenhed, hvis shoppeturen skal afsluttes med den store grill buffet eller som starten på en aften ude i byen med restaurantbesøg og en tur i biografen. Som Piccolo kan du også arbejde i vores kiosk. Ledsagerordning for handicappede Nordisk Film Biografer er en del af ledsagerordningen. Her er seks sale med plads til i alt 854 gæster samt en stor foyer med hyggeligt caféområde på 1.

Nächster

Peppes Restaurant, Næstved

Kino næstved

Der afholdes ydermere BabyBio i jævne mellemrum, samt andre koncepter som Strikkebio, Filmperler mv. Ledsagerbilletter Nordisk Film Biografer er en del af ledsagerordningen. Vi vælger de film, som vi tror, der er flest gæster, der ønsker at se. Det betyder, at en handicappet der har behov for en hjælper, kan få denne gratis med i biografen mod fremvisning af et gyldigt ledsagerkort. Vi har samtidig fokus på, at de film der går i biografen udgør en bred vifte af genrer, så der er noget for enhver smag. En af de mest børnevenlige restauranter i Næstved Hos Restaurant Ilden Næstved gør vi os stor umage for at være en af de mest familie- og børnevenlige restauranter i Næstved og omegn.

Nächster

Biografer over hele landet aflyser alle forestillinger

Kino næstved

Fribilletter og frikort kan benyttes til ordinære forestillinger i Bio Næstved. Du kan finde kort over biografens beliggenhed og parkeringsmuligheder. Herfra er der ikke langt til hverken gågaden, stationen og byens biografer, ligesom at vi er nabo til byens største parkeringsplads med plads til 200 biler. Vi glæder os til at betjene jer på Restaurant Ilden i Næstved! Da den rige krimiforfatter Harlan Thrombay bliver fundet død dagen efter sin 85-års fødselsdag, tyder det på at der er sket en forbrydelse, og hele familien er mistænkt! Restauranten er placeret på Dania 42 — lige midt i Næstved. Vi opfordrer derfor til at komme i god tid, så der kan spadseres fra bilen til biografen.

Nächster

BIO Næstved

Kino næstved

Filmen er instrueret af Rian Johnson og er baseret på den legendariske krimiforfatter Agatha Christies mordmysterier! Du kan også gøre et godt køb og spare lidt penge, ved at købe en af vores popcorn og sodavands menuer. Har du ikke et ledsagerkort, kan du rekvirere et hos handicap. I restauranten har vi plads til 295 gæster, og lokalerne er rustikt indrettet med mange små kroge, hvor der er god mulighed for at nyde hinandens selskab. Vi har noget for enhver smag, hvad end du gerne vil til storslåede Girls Night Out-arrangementer, se film blandt de første til forpremiere eller få en unik oplevelse til hyggelige særarrangementer. Vi kan til gengæld tilbyde dig et spændende job, hvor kvaliteten er i højsædet, og hvor du bliver en del af et levende og socialt miljø med masser af gode kolleger. Et mordmysterie som du aldrig har set det før! Hold øje nede i biografen hvad vi har på tilbud, da vi helt sikkert har noget der falder i din smag. Da vores medarbejdere ikke er kvalificerede til at vurdere dit handicap, beder vi dig medbringe et gyldigt ledsagerkort.

Nächster

Biografer over hele landet aflyser alle forestillinger

Kino næstved

Få rabat på din billet Spar 10 kr. Handicappede og ledsagere kan reservere billetter ved at kontakte support. Hvis man har købt billet til en aflyst forestilling, gives pengene tilbage. Hvis du tager børnene med, når du besøger vores restaurant, kan de slå sig løs i legerummet, hvor der både er mulighed for at tegne, se film og lege med de andre børn. Den eksakte pris kan altid ses på den enkelte film, når du bestiller her på kino. Næstveds nyeste biograf På Fabriksvej i Næstved finder du en topmoderne biograf, som åbnede i 2012. Vi har løbende brug for nye medarbejdere i vores biografer landet over til at servicere vores gæster, så de får en rigtig god biografoplevelse.

Nächster

Biografer over hele landet aflyser alle forestillinger

Kino næstved

Nordisk Film Biografer Randers BioCity finder man for enden af Østervold på Thors Bakke. Vi sørger naturligvis også for tegnegrej ved bordet, så underholdningen er sikret under hele måltidet. Rabatten gælder ikke på enkelte typer af events, og kan ikke kombineres med andre rabatordninger ex. Kan du se dig selv som medarbejder i vores biografer? Biografen holder åbent alle ugens dage: Mandag til onsdag 15. Derudover er det væsentligt at du kan holde hovedet koldt i pressede situationer, at du har interesse for film og har en relevant baggrund i forhold til jobbet.

Nächster